Verkoop Rijnvliet West fase 11B-12A verloopt voorspoedig

16 december 2021

De nieuwe woonwijk Rijnvliet in Utrecht blijft enorm populair. Ook de verkoop van Rijnvliet West fase 11B-12A gaat hard. De gesprekken met de enthousiaste kandidaten verlopen voorspoedig en inmiddels is het grootste deel van de woningen (mondeling) verkocht.

Rijnvliet ligt westelijk van Utrecht en is een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hier woon je dicht bij de stad, in een ruime woning én in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Denk aan een basisschool, een sportpark, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Ook heel uitnodigend is de nabij gelegen Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. Daarnaast vind je in de buurt het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en complete winkel- en leisure centra.

In Rijnvliet kun je in elk jaargetijde naar hartenlust recreëren. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in het hart van de stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor jong en oud. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar is ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum met zijn vele winkels. Ook andere steden zijn vanuit Rijnvliet goed te bereiken. De wijk ligt namelijk zeer centraal in Nederland. Binnen een paar minuten ben je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Blijf op de hoogte
De woonwijk Rijnvliet blijft in ontwikkeling. Heb jij interesse in wonen in Rijnvliet en wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen dit project? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet West?

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet West

Utrecht

143m - 169m woonoppervlakte
€ 662.000 tot € 934.000