Verkoop Het Eiland Ossenwaard gestart!

16 mei 2022

De verkoop van de eerste 4 woningen van Het Eiland Ossenwaard is gestart! Schrijf je nu snel in voor jouw favoriete woning in dit bijzondere nieuwbouwproject. Je kunt je digitaal inschrijven via de projectwebsite tot dinsdag 24 mei a.s. 17.00 uur.

Op Het Eiland Ossenwaard komen in totaal 8 vrijstaande woningen op riante kavels (1329 tot 1914 m²). Op dit moment zijn de eerste 4 woningen in verkoop. Met woonoppervlaktes variërend van 187 tot 223 m² bieden ze je stuk voor stuk heel veel ruimte om prettig te wonen. De witte woningen met rietgedekte kap hebben een karakteristieke uitstraling en passen perfect in het omliggende landschap. Meer informatie over de woningen vind je op de projectwebsite van Het Eiland Ossenwaard.

Wonen in de natuur
Met een lengte van 1,3 km en een uiterste breedte van 350 m is De Ossenwaard het grootste privé eiland van Nederland. Door haar omvang is het eiland rijk aan natuur. Hier kun je volop genieten! Langs de oevers van het eiland liggen diverse kleine strandjes waar je kunt recreëren. Aan de uiterste zuid- en oostkant vind je uitgestrekte velden; de leefomgeving van diverse vogel- en diersoorten. Het midden van het eiland is dichter begroeid met bomen. Ook bevinden zich op het eiland diverse vijvers en een oude boomgaard.

Schrijf je in!
Wil jij wonen in één van deze riante vrijstaande woningen in een natuurrijke omgeving? Schrijf je dan nu via de projectwebsite van Het Eiland Ossenwaard in voor jouw favoriete woning. Wil je meer weten over dit project of heb je hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Eiland Ossenwaard?

Bekijk ook het project Eiland Ossenwaard

In verkoop
custom media
Meer informatie

Eiland Ossenwaard

Ossenwaard

3 woningen beschikbaar
187m - 223m woonoppervlakte
€ 1.599.500 tot € 1.724.500