Verkoop gestart | Wisselspoor, Utrecht

05 juli 2019

Vanaf vandaag (5 juli) 12.00 uur zijn de appartementen en stadswoningen van het nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht in verkoop. Door de variatie in woningtypes is er in dit project voor ieder wat wils. Voor welke woning kies jij?

Kies je voor een toffe studio of toch liever een 2- of 3-kamerappartement? Of heb je toch wat meer ruimte nodig voor jezelf of met je gezin en maak je de keuze voor één van de grote 4-kamerappartementen? Ook bij de stadswoningen is een hoop te kiezen. Ga je voor een houten gevel of voor een gevel van keramiek, baksteen, beton, natuursteen, stucwerk, vezelcementplaat, of metaal? In Wisselspoor kan het allemaal. Woningen met een strakke uitstraling, maar met het zo herkenbare stoere, industriële karakter.

Inmiddels zijn op de projectwebsite alle verkoopstukken zoals het inschrijfformulier beschikbaar. De inschrijving sluit op vrijdag 12 juli a.s. om 12.00 uur. Zorg ervoor dat jouw inschrijfformulier voor die tijd is verstuurd. Op maandag 15 juli a.s. worden de appartementen en stadswoningen toegewezen aan de kandidaten. Indien je bent geselecteerd als kandidaat, dan neemt de verkopend makelaar contact met je op voor een verkoopgesprek.