Verkoop gestart | Parijsch: Forteneiland, Culemborg

15 maart 2019

De verkoop van het nieuwbouwproject Forteneiland Oost in Culemborg is van start. Je kunt je nu online inschrijven via de projectwebsite voor jouw favoriete bouwnummer. De inschrijving loopt tot en met woensdag 20 maart a.s. 24.00 uur. 

Op Forteneiland vind je diverse woningtypes: mooie rijwoningen, luxe hoekhuizen, charmante tweekappers en een speciale torenwoning. Dus of je nu een huis voor z’n tweetjes zoekt of hier met een groot gezin wilt gaan wonen… op Forteneiland ben je aan het juiste adres. Hier staan huizen voor jonge of oudere stellen, grote gezinnen, eigenwijze ondernemers, maar bovenal voor mensen die willen genieten van het buitenleven.

Heb je een leuke woning gevonden die past bij jouw woonwensen? Schrijf je dan in via de projectwebsite. Op donderdag 21 maart worden de woningen toegewezen op basis van de ingekomen formulieren (de datum of het tijdstip van insturen heeft geen invloed op de toewijzing). Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan wordt er uiterlijk vrijdag 22 maart contact met je opgenomen om een afspraak te maken. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan kom je automatisch op de reservelijst. Je wordt hierover geïnformeerd. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Parijsch: Forteneiland Oost?

Bekijk ook het project Parijsch: Forteneiland Oost

In verkoop
Meer informatie

Parijsch: Forteneiland Oost

Culemborg


€ 315.000 tot € 422.500
117 m2 - 131 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project Parijsch: Forteneiland Oost »