Verkoop fase 11A van Rijnvliet West start maandag 20 september

16 september 2021

Maandag 20 september start de verkoop van fase 11A van Rijnvliet West vanaf 09:00 uur 's ochtends. Deze fase bestaat uit 27 woningen met verschillende woningtypes en is centraal gelegen in Leidsche Rijn, vlak naast Utrecht.

In deze fase worden verschillende types woningen gerealiseerd: hoek- en tussenwoningen, tweekappers, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en luxe villa's. Zo zijn er genoeg opties om aan jouw wooneisen te voldoen. De wijk is ontworpen met veel water en groen, waardoor je omgeven bent door natuur. Daarnaast geniet je van de gunstige ligging dichtbij de stad en kun je door diverse kopersopties je je huis geheel naar eigen smaak vormgeven.

Omgeving
Het nieuwbouwproject, gesitueerd aan de rand van Utrecht, geeft voldoende mogelijkheden om te ondernemen, recreëren, wonen en werken. In de nabije omgeving van de locatie zijn genoeg mogelijkheden en voorzieningen, zoals een basisschool, een compleet winkel- & entertainment centrum en sportpark met onder andere voetbalvelden, (overdekte) tennisbanen en hockeyvelden. Ook is de Strijkviertelplas met fijn zwemstrand en het Maximapark om de hoek. Door de centrale ligging ben je tevens binnen een paar minuten op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Interesse?
Zie je jezelf al helemaal wonen op deze mooie plek? Meld je dan vanaf maandag 20 september 09:00 uur bij de verkopend makelaar en dan helpt deze je graag verder.

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet West

Utrecht

127m - 195m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend