Verkoop De Nieuwe Defensie blok 3A start 21 juli a.s.

17 juli 2022

Aanstaande donderdag om 10.00 uur is het zover! De 98 nieuwbouwwoningen van De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht gaan in verkoop. Vanaf dat moment kun jij je via de projectwebsite digitaal inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Met blok 3A breidt de nieuwe stadswijk De Nieuwe Defensie zich verder uit. De groene oase langs het Merwedekanaal groeit verder. In deze fase is er weer een diversiteit aan woningtypes, namelijk: 30 appartementen, 32 appartementen L, 4 appartementen XL, 3 appartementen XXL, 2 dubbellaagse benedenwoningen, 6 eengezinswoningen L en 21 tuinwoningen. Kortom, voor ieder wat wils. Alle woningen voldoen tevens aan de NHG.

Nieuwe toewijzingsprocedure
Voor De Nieuwe Defensie blok 3A geldt een nieuwe toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting plaats bij de notaris, maar voor deze fase dien je een financiële check te uploaden, waarin staat dat je de woning kunt betalen. Deze verklaring mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Je kunt de financiële check uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode, die duurt tot vrijdag 12 augustus a.s. 15.00 uur. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing en zullen daarna worden vernietigd. Goed om te weten: kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check.

Schrijf je in voor jouw favoriete woning!
Op de projectwebsite van De Nieuwe Defensie vind je meer informatie over de verschillende woningen in blok 3A en de bijbehorende verkoopprijzen. Heb jij jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan vanaf 21 juli a.s. 10.00 uur in voor voor jouw favoriet. Heb je nog vragen over dit project of heb je hulp nodig met de inschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

98 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000