Verkoop De Cohenlaan in Utrecht loopt voorspoedig

11 januari 2019

De verkoop van de 12 woningen van De Cohenlaan in Utrecht verloopt voorspoedig. De eerste woningen zijn definitief verkocht. Schrijf je nog in voor één van de nog niet verkochte woningen en misschien word jij wel mede-opdrachtgever van dit unieke plan.

Het nieuwbouwproject De Cohenlaan komt in het prachtige Tuindorp-Oost, gelegen in de Utrechtse wijk Noordoost. Het plan wordt ontwikkeld in mede-opdrachtgeverschap. Dit betekent dat zowel de omwonenden als de toekomstige bewoners inspraak hebben in het ontwerp van het project. Zo stel je zélf jouw woning samen vanaf de eerste steen. Voor de eerste structuur wordt gezorgd, waarna je een stappenplan van 30 dagen zult doorlopen. In deze 30 dagen word je bij de hand genomen door diverse adviseurs, van de eerste schets tot aan de ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst.

In de Cohenlaan worden drie woningtypes aangeboden, vernoemd naar voormalig burgemeesters van Oostveen, zoals het gebied van Tuindorp vroeger heette. Er zijn zes woningen van type Adriaensz, drie woningen van type Bockhoudt en drie woningen van type Schilperoort. Achter de woningen zal een royaal groene binnentuin worden gerealiseerd. De vormgeving van deze unieke binnentuin zal door de toekomstige bewoners en de omwonenden samen worden ingericht, om zo een goede samenhang van groen te krijgen in deze leuke wijk van Utrecht. Het is eigenlijk een verlengd onderdeel van je eigen tuin!

Heb jij interesse in één van de nog niet verkochte woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.