Verkoop Cartesius | Nicoya start aanstaande woensdag

16 april 2023

Het wordt spannend! Nog maar enkele dagen en het start verkoopevent van Cartesius | Nicoya in Utrecht gaat officieel beginnen! Vergeet je niet aan te melden voor dit unieke verkoopevent en ontmoet alvast je toekomstige buren.

Meld je hier aan voor:
Informatiemiddag voor omwonenden: van 16.00 tot 18.30 uur
Start verkoopevent Cartesius | Nicoya: van 18.00 tot 19.30 uur
Ervaar een spectaculaire levensechte VR-tour!

Zowel de informatiemiddag voor omwonenden als het unieke verkoopevent zijn ook een uitgelezen kans om de hal van het CAB nog in zijn oude staat te bewonderen!

Over Cartesius

In Cartesius komen ruim 3.000 woningen met een mix van sociale, midden huur en vrije sector huur- en koopwoningen. Het draait in Cartesius om gezond en gelukkig leven. Delen en duurzame mobiliteit is de norm. Kopers krijgen een gratis kennismakingsabonnement voor deelmobiliteit en er zijn voldoende en comfortabele fietsenstallingen. In combinatie met fietspaden en met de nieuwe fietstunnel onder het spoor zijn bewoners in Cartesius zo in de historische binnenstad van Utrecht.

Cartesius levert de ingrediënten om je goed te voelen. Een huiskamer om gezond eten te halen, cultuur te beleven of op het terras af te spreken. Het Cartesius park waar je elkaar tegenkomt of even lekker wegdroomt in het gras. Een gezamenlijke moestuin, want vers eten uit eigen tuin is het allerlekkerst. De perfecte uitvalsbasis met comfortabele, duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

47 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000