Verkoop BijVianen fase 2 gestart

20 januari 2021

De verkoop van BijVianen fase 2 is gestart! Je kunt je nu inschrijven voor de gave hoek- of tussenwoning, tweekapper of vrijstaande woning van jouw voorkeur. De inschrijving van dit project in Hoef en Haag loopt tot en met donderdag 28 januari a.s. 12.00 uur.

De 43 woningen van BijVianen fase 2 worden gebouwd in de dorpswijken Het Dorpshart en De Erven. Dit geeft jou de vrijheid om je eigen stijl te kiezen. Het Dorpshart kenmerkt zich door knusse straatjes en gezellige hofjes. De sfeer van vroeger, maar dan in het jasje van nu. Hier tref je straks ook de basisschool, diverse voorzieningen en de gezellige Brink. De Erven daarentegen kent een landelijke stijl en is omgeven door groen. Hier ervaar je de rust en de ruimte die Hoef en Haag te bieden heeft.

De woningen in BijVianen zijn helemaal van nu, voorzien van duurzame innovatieve technieken. Met een bodemwarmtepomp, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), (mogelijkheid tot) zonnepanelen, comfortabele vloerverwarming/-koeling, goede luchtdichting, hr++ glas en hoogwaardige isolatie hou je de energiekosten laag en draagt jouw woning bij aan een beter klimaat. Je bent hier dus helemaal klaar voor de toekomst!

Wil jij wonen in deze nieuwe wijk, op nog geen half uur rijden van de Utrechtse binnenstad? Schrijf je dan nu in voor jouw favoriete woning. Kijk voor meer informatie over het project op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BijVianen | Fase 2?

Bekijk ook het project BijVianen | Fase 2

In verkoop
Meer informatie

BijVianen | Fase 2

Hoef en Haag


€ 289.900 tot € 729.900
112 m2 - 177 m2 woonoppervlakte
25 woningen beschikbaar