Verkoop BijVianen fase 3 start 17 februari a.s.

16 februari 2022

Aanstaande donderdag is zover: BijVianen fase 3 gaat in verkoop! Deze fase bestaat uit 38 woningen in een landelijke stijl en omgeven door groen. Vanaf 17 februari kun jij je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning(en).

In nieuwbouwproject BijVianen komen in totaal 160 woningen verspreid over Het Lint, Het Dorpshart en De Erven. Nieuwkomers op de woningmarkt, doorstromers die een grotere woning zoeken, senioren die misschien juist kleiner willen wonen: iedereen is welkom in BijVianen! Fase 3 bevindt zich in De Erven en biedt een variatie aan woningen. Je vindt er ruime tussen- en hoekwoning, royale tweekappers en riante vrijstaande woning. De woningen zijn helemaal van nu voorzien van duurzame innovatieve technieken, zoals een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, comfortabele vloerverwarming/-koeling en HR++ glas. Hiermee ben je helemaal klaar voor de toekomst. De woningen in BijVianen fase 3 zijn beschikbaar vanaf circa € 440.000,- v.o.n.

Buitengewoon buiten wonen
BijVianen is onderdeel van Hoef en Haag, het nieuwe dorp ten zuiden van de Lek. Het mooie dorp ligt op nog geen half uur rijden van de Utrechtse binnenstad, niet ver van Nieuwegein en dicht bij de historische vestingstad Vianen. Het is niet alleen een plek waar je centraal, maar ook vooral verrassend mooi en buitengewoon buiten woont. Het water van De Meander omarmt als het ware het hart van het dorp en de groeninrichting met slingerende paden, parkjes en speelveldjes brengen charme. De rivier de Lek, de uiterwaarden en recreatieplas Everstein liggen op steenworp afstand. Je kunt optimaal genieten van je vrije tijd, want buiten is hier echt buiten!

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in BijVianen fase 3? Schrijf je dan vanaf morgen in via de projectwebsite. Heb je nog vragen? De verkopend makelaar helpt je graag verder.