Verkoop appartementen De Nieuwe Defensie blok 3B gestart

11 november 2022

De verkoop van de 62 appartementen in nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie blok 3B in Utrecht is gestart! Je kunt je nu via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete appartement(en). De inschrijving is geopend tot 16 november a.s. 15:00 uur.

Met De Nieuwe Defensie blok 3B breidt de nieuwe stadswijk nabij het centrum van Utrecht zich verder uit. In blok 3B komt weer een diversiteit aan woningtypes. Een overzicht van het aanbod dat nu in verkoop is:

- 20 Appartementen
- 2 Appartementen L
- 18 Appartementen XL
- 18 Appartementen XXL
- 4 Dubbellaagse bovenwoningen

Financiële check
Voor deze fase van De Nieuwe Defensie blok 3B geldt een toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting plaats bij de notaris, alleen dien je voor deze fase een financiële check te uploaden. Dit is een verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload, krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check. Je kunt de financiële check uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. Deze financiële check mag niet ouder zijn dan 3 maanden. De gegevens worden enkel gebruikt voor de toewijzing, 3 maanden na de toewijzing wordt de informatie vernietigd.

Meer weten?
Heb je nog vragen over De Nieuwe Defensie blok 3B en/of het inschrijven? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3B?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3B

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3B

Utrecht

61 woningen beschikbaar
56m - 217m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 1.500.000