Verhuur The Mill in Woerden gestart

22 maart 2023

De verhuur van de 72 duurzame appartementen van The Mill in Woerden is gestart. Oriënteer je nu via de projectwebsite op alle verschillende woningtypes in dit nieuwbouwproject en schrijf je in voor jouw droomappartement!

De woonoppervlaktes van de 2- en 3-kamerappartementen in The Mill variëren van 53 tot 84 m². Hierdoor biedt The Mill niet alleen een perfecte woonplek voor één- en tweepersoons huishoudens, maar ook voor jonge gezinnen. De appartementen worden stuk voor stuk voorzien van een mooie keuken, een luxe badkamer en een eigen balkon. Ook beschik je als bewoner over eigen parkeerplekken voor fietsen. Je auto kun je parkeren in de half-verdiepte parkeerkelder met 55 parkeerplekken voor bewoners en bezoekers.

Schrijf je in voor jouw droomappartement
Bekijk op de projectwebsite de verschillende woningtypes of selecteer via de woningkiezer direct jouw droomappartement. Daarnaast kun je via de huurcalculator ook gelijk checken of je woningkeuze passend is bij jouw inkomen en weet je gelijk voor welke appartementen jij je kunt inschrijven. Kom je er niet uit? De verkopend makelaar van The Mill helpt je graag op weg!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The Mill?

Bekijk ook het project The Mill

In verhuur
custom media
Meer informatie

The Mill

Woerden

1 woning beschikbaar
53m - 84m woonoppervlakte
€ 845 tot € 1.159