Verhuur appartementen Rijnfort start vrijdag 24 juni a.s.

23 juni 2022

Aanstaande vrijdag om 9.00 uur is het zover! Dan start de verhuur van appartementen in het nieuwbouwproject Rijnfort, onderdeel van de nieuwe wijk Rijnhuizen in Nieuwegein. Het inschrijven gaat digitaal en is mogelijk tot maandag 11 juli a.s.

Rijnfort markeert de entree van de wijk Rijnhuizen met haar stoere en industriële uitstraling. In totaal komen er 24 appartementen in verhuur met woonoppervlaktes variërend van 65 tot 91 m². De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een luxe keuken met inbouwapparatuur, mooi sanitair en tegelwerk en een balkon, loggia of tuin. Daarnaast heeft elk appartement een eigen parkeerplaats en berging.

Unieke locatie
Laat je verrassen door het herontdekte gebied Rijnhuizen met een rijke historie en mooie hotspots! Denk bijvoorbeeld aan Fort Jutphaas of kasteel Rijnhuizen. De afgelopen decennia lagen deze unieke plekken verscholen achter kantoorpanden, maar daar komt nu verandering in! In Rijnhuizen komen maar liefst 2.500 woningen en appartementen, waarmee de wijk transformeert naar een mooi woon-/werkgebied. Over alle aspecten in de wijk wordt nagedacht. Zo komt er bijvoorbeeld een full-service supermarkt op loopafstand en ben je met de fiets straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein: CityPlaza!

Schrijf je in!
Wil jij je interesse kenbaar maken voor één van de huurappartementen in Rijnfort? Vraag de verkopend makelaar dan welke documenten je voor de officiële inschrijving nodig hebt. Dit kan bij hun rechtstreeks of via de projectwebsite van Rijnfort. Schrijf je vervolgens vanaf 24 juni 9.00 uur in en uiterlijk voor 11 juli a.s.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnfort | huur appartementen?

Bekijk ook het project Rijnfort | huur appartementen

In verhuur
custom media
Meer informatie

Rijnfort | huur appartementen

Nieuwegein

24 woningen beschikbaar
65m - 91m woonoppervlakte
€ 1.000 tot € 1.350