Verhuur appartementen De Kroon in Utrecht gestart

19 november 2020

In de levendige wijk Transwijk, op fietsafstand van het bruisende centrum van Utrecht, ligt het appartementencomplex De Kroon. In het complex komen 100 moderne stadsappartementen. De verhuur is reeds gestart. Inschrijven kan tot vrijdag 11 december a.s. 12.00 uur.

In De Kroon komen zowel 2- als 3-kamer huurappartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 70 tot 75 m². De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en krijgen een splinternieuwe keuken en badkamer. Bij de grootschalige renovatie van het gebouw wordt er zeer veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De huurprijzen van de appartementen beginnen bij € 1.105,- per maand.

Het appartementencomplex ligt direct aan de Beneluxlaan in Utrecht. Aan de overzijde ligt een winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen. Door de ideale ligging zijn de appartementen uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Aan het complex grenst een parkeerterrein waar je vrij kunt parkeren. Is deze vol? Dan is er in de omgeving ook voldoende parkeergelegenheid.

De verhuur van de appartementen is al gestart. Je hebt nog tot en met vrijdag 11 december 12.00 uur om je in te schrijven voor dit project. De inschrijving verloopt via de projectwebsite. Heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaar. Naar verwachting worden de appartementen eind januari 2021 opgeleverd. Je kunt hier dus al op korte termijn wonen. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kroon?

Bekijk ook het project De Kroon

In verhuur
Meer informatie

De Kroon

Utrecht


€ 1.105 tot € 1.155
70 m2 - 75 m2 woonoppervlakte
100 woningen beschikbaar