Twee-onder-één-kapwoningen uitgelicht | Buurtschap het Burgje fase 3.2, Odijk

04 november 2020

In Buurtschap het Burgje fase 3.2 worden 34 royale woningen gerealiseerd. Het aanbod is zeer divers met rij-en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen. We lichten de twee-onder-één-kapwoningen voor je uit.

De twee-onder-één-kapwoningen in Buurtschap het Burgje fase 3.2 zijn beschikbaar in twee varianten: type Culina en type Pergula. Beide varianten zijn royaal en compleet en beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. Ze zijn ontworpen met een voor- of zij-entree. De woningen van het type Culina hebben kappen aan de straat- en tuinzijde, die van het type Pergula aan de straatzijde. De verschillende kleuren metselwerk en dakpannen geven een mooi architectuurbeeld, dat uitstekend past in het dorpse karakter van het project.

Beiden woningentypes bieden je een hoop ruimte om fijn te wonen (woonoppervlaktes vanaf 149 m²). Nog meer leefruimte nodig? Kies dan voor de Culina XL of Pergula XL. Deze woningen hebben dezelfde kenmerken als hierboven omschreven, maar zijn breder uitgevoerd. Daardoor hebben ze een nog grotere woonoppervlak (tot maar liefst 171 m²). De twee-onder-één-kapwoningen in Buurtschap het Burgje fase 3.2 zijn beschikbaar vanaf € 555.500,- v.o.n.

Ben jij benieuwd welke twee-onder-één-kapwoningen er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buurtschap het Burgje | Fase 3.2?

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase 3.2

In verkoop
Meer informatie

Buurtschap het Burgje | Fase 3.2

Odijk


€ 410.500 tot € 731.500
149 m2 - 171 m2 woonoppervlakte
18 woningen beschikbaar