Tuininspiratie op Bloem & Tuin

11 juli 2018

Wil jij inspiratie opdoen voor jouw tuin? Kom dan naar de 25e editie van het internationale tuinevenement Bloem & Tuin. Deze vindt van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli plaats op Landgoed Gulbergen in Nuenen.

De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, tuin design en sfeervolle tuinen; je vindt het allemaal bij Bloem & Tuin. Tijdens dit tiendaagse evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon inspiratie wil opdoen, de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Bloem & Tuin het perfecte dagje uit! Ook voor kinderen is er volop plezier te beleven. Er zijn verschillende speelmogelijkheden, workshops en er is een leuke wandeling waardoor je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten.

Meer informatie op: www.bloementuin.nl