Verkoop Wisselspoor Utrecht verloopt voorspoedig

22 juli 2019

Begin juli ging de verkoop van start van de woningen en appartementen van het nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht. De verkoop van het project verloopt voorspoedig. Inmiddels zijn alle woningen en appartementen onder optie. 

Stoere elementen vormen de basis voor het creëren van Wisselspoor. Het wordt een stadswijk met een gevarieerde mix aan woningen in een bijzonder ontspannen sfeer. Stadswoningen, stadsvilla’s, herenhuizen, patiowoningen, drie-onder-één-kapwoningen en appartementen, in het Wisselspoor vind je het allemaal. De toekomstige bewoners krijgen de vrijheid om zelf te bepalen hoe hun huis of appartement er van binnen uit gaat zien. 

Utrecht is een stad van goed bewaarde geheimen, ideeën en ambachten. Van verrassingen op iedere straathoek. Ook in Wisselspoor drink je straks dat éne biertje op dat éne terrasje, of ga je naar dat éne winkeltje. Wisselspoor wordt daarnaast een groene wijk. Het barst er van de parkjes. Niet iedere bewoner beschikt hier over een parkeerplaats, maar daar staat tegenover dat ze altijd een elektrische deelauto of -fiets kunnen pakken.