Succesvolle Meet & Greet op het Sluiseiland Vianen!

01 mei 2018

Een flinke groep belangstellenden kwam afgelopen zaterdag langs op het Sluiseiland in Vianen, om meer te weten te komen over het zelf bouwen van woningen. De initiatiefnemers hebben veel kunnen vertellen over de plannen die nog pril zijn, maar veel kansen bieden. Meer weten over dit project? Kom vanavond (1 mei) naar de informatieavond.

Op de locatie van het Sluiseiland kunnen maximaal 39 woningen komen, in een mix van herenhuizen en appartementen. Tijdens de Meet & Greet vroegen veel mensen naar parkeerplaatsen en die komen er genoeg. In de eigen parkeergarage is voor iedere woning 1 plek beschikbaar en aan de voorzijde van veel woningen 2 plaatsen. Al het verkeer rijdt straks langs de zijde van het kanaal, waarmee aan de zijde van de haven een rustige wandelkade ontstaat.

Ook waren er veel vragen over de woningen: wat komt er nu precies? Dat hangt af van de woonwensen zelf. Als alle deelnemers een appartement willen, wordt het een ander plan dan wanneer iedereen een herenhuis wil. De belangstelling lijkt vooral een mix van die twee te worden, waarbij ieder zelf de maat van de woning kan bepalen. De tuinen bij de woningen worden ook naar wens ingericht en spontaan waren er al mensen die een deel gemeenschappelijke tuin een goed idee vonden.

Tijdens de Meet & Greet schreef een aantal nieuwe deelnemers zich al in, maar er is nog plaats. Vanavond is er een nieuwe informatieavond in Gebouw De Prenter, vanaf 19:15 uur. Als je daar niet op wilt wachten, kijk dan op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?

Bekijk ook het project CPO Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

CPO Sluiseiland

Vianen


- € 625.000
85 m2 - 180 m2 woonoppervlakte
9 huizen beschikbaar