Start voorinschrijving | Rijnvliet fase 9, Utrecht

20 juli 2020

Morgen (21 juli) om 12.00 uur start de voorinschrijving van Rijnvliet fase 9 in Utrecht. Deze fase bestaat uit 18 woningen, gelegen tegenover het voedselbos. Maak bij de voorschrijving alvast jouw voorkeur bekend en krijg straks voorrang bij de toewijzing.

Rijnvliet is voor velen een onmiskenbaar begrip voor wie wil wonen middenin het groen en op fietsafstand van het centrum van Utrecht. Nu bijna alle woningen in deelgebied Rijnvliet Midden en Zuid zijn verkocht, is het tijd voor deze nieuwe fase. In deze fase komen 2 tweekappers, 8 tussenwoningen en 8 hoekwoningen.

Door bij de voorinschrijving van Rijnvliet fase 9 jouw favoriete bouwnummer(s) kenbaar te maken, krijg je voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor maak je meer kans om een woning te bemachtigen in dit prachtige project. Tijdens de voorinschrijving zijn de indicatieve prijzen per woningtype bekend. De prijzen per bouwnummer volgen zodra de verkoop definitief start.

Geef jouw voorkeur(en) door via de projectwebsite. Dit kan tot maandag 24 augustus a.s. 12.00 uur. De definitieve verkoop start naar verwachting rond september.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet fase 9?

Bekijk ook het project Rijnvliet fase 9

Binnenkort in verkoop
Meer informatie

Rijnvliet fase 9

Utrecht


131 m2 - 178 m2 woonoppervlakte