Start verkoop Wisselspoor Utrecht 5 juli a.s.

23 juni 2019

Noteer vrijdag 5 juli a.s. in je agenda! Dan start de online verkoop van fase 1 van Wisselspoor in Utrecht, een stadswijk met een gevarieerde mix aan woningen en voorzieningen. Vanaf de start verkoop vind je op de projectwebsite alle informatie over de woningen en appartementen.

De ontwikkeling van Wisselspoor start aan de Noord-Westzijde van het gebied. Dit gebied bestaat uit woningen, een groene spoorzone, twee oude werkloodsen, parken en diverse voorzieningen. De zichtbaarheid van de historische gebouwen is een belangrijk onderdeel van deze fase. Maar centraal in deze fase staat de aansluiting met de bestaande wijken. De nieuwe groenstrook langs de 2e Daalsedijk geeft niet alleen de nieuwe bewoners, maar ook de nabij buurtbewoners straks een volwaardig park.

Vanaf vrijdag 5 juli (rond 12.00 uur) kun je op zoek naar jouw favoriete woning aan de hand van de verschillende verkooptekeningen, technische omschrijvingen, virtuele beelden en verkoopprijzen. En dat gewoon vanaf thuis, op het moment dat het jou het beste uit komt. Schrijf je alvast in als ge├»nteresseerde van dit project en ontvang in aanloop naar de start verkoop al informatie over onder andere de inschrijfprocedure en de diverse woningtypes. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wisselspoor?

Bekijk ook het project Wisselspoor »