Start verkoop Stadsbuiten, uniek project in hartje Utrecht

29 mei 2022

De verkoop van het moderne en elegante gebouw met 21 luxe appartementen aan de prachtige Tolsteegsingel in Utrecht is inmiddels gestart. Is dit uw droomlocatie? Tot dinsdag 7 juni kunt u nog uw interesse kenbaar maken in één van de woningen.

Stadsbuiten is een modern pand met een klassieke uitstraling en van alle gemakken voorzien. Het is gebouwd in een prachtige neoklassieke stijl, waarbij de gehele buitenzijde van het pand is bekleed met Portugees natuursteen. De appartementen aan de voorzijde van het gebouw kijken uit op de historische Stadsbuitengracht, de appartementen aan de achterzijde op de boomrijke en groene binnentuin. Deze binnentuin is alleen toegankelijk voor bewoners en biedt ook ruimte om te parkeren en een gemeenschappelijke plek voor het stallen van fietsen. Stadsbuiten heeft een prachtige entree en biedt als centrale voorziening ook vergadermogelijkheden en een gastenverblijf/hotelkamer voor logees.

De appartementen hebben een woonoppervlak van 112 m2 tot 242 m2 en variëren van een tweekamerappartement tot het penthouse met een privé dakterras van 139 m2. Elk appartement beschikt over een eigen parkeergelegenheid met berging.

Interesse? U kunt u nog inschrijven tot 7 juni 11:00 uur a.s.
De verkoop van dit unieke project is gestart met een verkoopevenement afgelopen week. Echter mocht u deze kans gemist hebben, kunt u nog contact opnemen om een bezichtiging in te plannen met één van de makelaars. U kunt de verkoopdocumenten aanvragen via de projectwebsite van Stadsbuiten.

Mocht u vragen hebben over het project en/of de documenten, neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt u graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsbuiten?

Bekijk ook het project Stadsbuiten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Stadsbuiten

Utrecht

21 woningen beschikbaar
112m - 242m woonoppervlakte
€ 915.000 tot € 1.995.000