Start verkoop Penthouses | De Parkwachter Utrecht

06 oktober 2018

In het prachtige Leidsche Rijn Centrum wordt De Parkwachter gerealiseerd; een appartementengebouw met 43 luxe appartementen. In navolging van de appartementen die eerder in verkoop kwamen, start op woensdag 10 oktober a.s. 12:00 uur de verkoop van de 4 penthouses.   

De penthouses van De Parkwachter bieden een zee van ruimte en een unieke kans om te wonen aan het toekomstige Park Leeuwesteyn, dat tegelijkertijd wordt ontwikkeld met De Parkwachter. De penthouses zijn beschikbaar in twee types:

Penthouse type O
De penthouses van het type O hebben 5 kamers en een woonoppervlakte van maar liefst ca. 237 m². De plafondhoogtes in de Parkwachter zijn bijzonder. Bij de Penthouses van het type O zijn deze 3 meter, met plaatselijke vides van wel 5,8 meter hoog. Daarnaast heeft Penthouse tye O ook een entresol van 2,6 meter.  De penthouses zijn voorzien van vloerverwarming én -koeling en hebben een grote buitenruimte aan de parkzijde, welke gelegen is op het zuiden.

Penthouse type P
De penthouses van het type P hebben 4 kamers en een woonoppervlakte van ca. 170 m². Ook deze woningen hebben een plafondhoogtes van 3 meter, met plaatselijke vides van wel 5,8 meter hoog. Daarnaast zijn ook deze penthouses voorzien van vloerverwarming én -koeling en hebben een grote buitenruimte aan de parkzijde.

Vanaf woensdag 10 oktober 12:00 uur is het biedingsloket voor de penthouses geopend. Informatie over de inschrijfprocedure en de verkoopdocumentatie is terug te vinden op de projectwebsite van De Parkwachter. Neem voor vragen contact op met één van de verkopend makelaars. Het biedingsloket sluit op maandag 15 oktober a.s. om 12:00 uur.