Start verkoop | NEW15, Nieuwegein

26 februari 2019

Aanstaande vrijdag (1 maart) is het zover! Dan gaat de online verkoop van start van het nieuwbouwproject NEW15 in Nieuwegein. Vanaf 12:00 uur kun je je via de projectpagina inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer. 

Het project NEW15 komt aan de Newtonbaan 7 in Nieuwegein. Het kantoorpand dat hier staat wordt duurzaam getransformeerd naar een kleinschalig woongebouw met 15 woonappartementen. De twee en drie kamerappartementen worden luxe afgewerkt en compleet uitgevoerd. Ook beschikken alle appartementen over een inpandige private berging en over een prachtige buitenruimte. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners en visite. Een algemene fietsenberging voor de bewoners komt achter het gebouw.

Vanaf vrijdag 1 maart a.s. 12:00 uur wordt de projectpagina aangevuld met uitgebreide informatie over het project. Heb je interesse in een bepaald appartement? Schrijf je dan digitaal in via jouw woonaccount. Je kunt rustig je eigen appartement uitkiezen, want het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing. De inschrijving sluit op maandag 11 maart om 12:00 uur.