Start verkoop New Roots - Villa Apartments op 17 november a.s.

29 oktober 2022

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum komen de New Roots - Villa Apartments: 13 luxe en duurzame appartementen met een geweldige buitenruimte en een prachtig uitzicht. De verkoop van de Villa Apartments start op donderdag 17 november a.s.

Dit fantastische nieuwbouwproject bestaat uit twee woongebouwen gelegen aan het water. In Villa Rood komen zes Villa Apartments met een woonoppervlakte van circa 142 tot 186 m². In Villa Sluis komen zeven Villa Apartments met woonoppervlaktes variërend van circa 108 tot 201 m². Alle Villa Apartments zijn voorzien van een fraaie buitenruimte van circa 13 tot 35 m² met een prachtig uitzicht. Op de projectpagina vind je meer informatie over dit nieuwbouwproject, waaronder de koopsom per appartement.

Kom naar de start verkoop
De start verkoop van de Villa Apartments vindt tussen 18.00 en 20.00 uur plaats op het kantoor van de verkopend makelaar aan de Noorderstraat 8 in Utrecht. Het verkoopteam staat hier met een hapje en een drankje klaar om je alles te vertellen over deze geweldige appartementen. Ook ligt er een verkoopbrochure voor je klaar. Tevens heb je vanaf de start verkoop de mogelijkheid om je in te schrijven op één van je favoriete Villa Apartments. Dit kan tot en met donderdag 24 november a.s. 12:00 uur. Daarna worden de Villa Apartments toegewezen.

Meer weten?
Heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject in Utrecht? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van New Roots - Villa Apartments. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

13 woningen beschikbaar
108m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend