Start verkoop | Hofje bij de Kade, Nieuwegein

18 december 2018

Kom jij aanstaande donderdag 20 december ook naar de start verkoop van het nieuwbouwproject Hofje bij de Kade in Nieuwegein? De start verkoop vindt van 17:30 tot 20:30 uur plaats bij Brasserie het Raadhuis (Raadhuisplein 1 in Nieuwegein).

Dorps wonen in een buurt met een stoer en historisch karakter in Vreeswijk, dat kan in één van de achttien riante woningen in het project Hofje bij de Kade. Het kleinschalige project vormt zich rond een hofje, wat voor een veilige en gemoedelijke sfeer met de buren zorgt. De woningen hebben een historische uitstraling en daarnaast alle luxe en gemakken van een nieuwbouwwoning. Een heerlijke plek waar je kunt wonen in een ruim huis met een hoogwaardige afwerking en tal van indelingsmogelijkheden.

Pal achter de woningen voert een bijzondere historische wetering en er ligt een parkje waar kinderen kunnen spelen. De buurt is omringt met watertjes en groen, het Park Oudegein, weidse polders en uitzicht over de Lek. Ook zijn er in de buurt kinderdagverblijven, scholen, sportvoorzieningen en het Antonius Ziekenhuis. De wijken Vreeswijk en Jutphaas bieden winkelvoorzieningen, gezellige restaurants en kroegjes. Kortom, een gezellige dorpse sfeer met stadse voorzieningen.