Start verkoop | Hieronymuserf Utrecht

15 augustus 2018

Wonen op een prachtige plek tussen Utrecht Oost en de historische binnenstad van Utrecht. Het kan in het Hieronymuserf. Kom op woensdag 22 augustus a.s. van 17:30 tot 19:30 uur naar de start verkoop. Deze vindt plaats in de Sterrenwacht Sonnenborgh aan de Zonnenburg 2 in Utrecht. 

Het Hieronymuserf is een plek zoals je ze niet vaak tegenkomt. Groen, stil en stedelijk tegelijk. Er komen 9 royale en exclusieve stadswoningen met woonoppervlaktes die variëren van 126 tot 156 m². De verkooprijzen starten bij een vrij op naam prijs van € 825.000,-.

Uiteraard voldoen de woningen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. Zo worden de wanden en vloeren opgetrokken uit constructief sterk en mooi hout dat afkomstig is duurzaam beheerde bossen. Met bijna onzichtbare zonnepanelen op het dak zijn de woningen energieneutraal. Naar verwachting zal er in oktober van dit jaar al gestart worden met de bouw van de woningen. 

Kom op woensdag 22 augustus naar de start verkoop. De verkoopdocumentatie ligt hier voor je klaar. Vanaf deze datum is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere woningen.