Start verkoop | Het Lint fase 2A Hoefpoort Hoef en Haag

09 oktober 2018

Morgen (10 oktober) start de online verkoop van Het Lint fase 2 A type Hoefpoort. De Hoefpoort ligt bij de ingang van het dorp Hoef en Haag. Hier komt een prachtig boerderijpand met daarin 10 hoek- en tussenwoningen.

Je betreedt het boerderijpand via de hoofdentree waarna je via een corridor naar de woningen loopt. De woningen, met woonoppervlaktes van 82 tot 97 m², hebben een woonkamer met een open keuken en een tuin. Op de eerste verdieping zijn de woningen voorzien van twee slaapkamers en een badkamer met een toilet en een douche. 

Tussen Vianen en Hagestein wordt binnen nu en 2025 hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp Hoef en Haag met circa 1800 woningen en een gezellig dorpshart. Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met heerlijk veel water om je heen. Op de oeverwal groeit een nieuw dorpslint met woningen en groene doorzichten richting Plas Everstein en de aan te leggen watergeul Meander.

Heb je interesse in dit project? Maak dit dan kenbaar op de projectwebsite om in aanmerking te komen voor één van deze woningen of neem contact op met de verkopend makelaar.