Start verkoop Het Eiland Ossenwaard

27 april 2022

Na een periode van voorbereidingen start op woensdag 11 mei a.s. tussen 16.30 en 18.30 uur de verkoop van nieuwbouwproject Het Eiland Ossenwaard. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan bij de verkopend makelaar aan voor de bijeenkomst op de projectlocatie.

Het Eiland Ossenwaard komt midden in Nederland, op 20 minuten rijden van de Dom in Utrecht. De Ossenwaard is qua grootte het zestiende (bewoonde) eiland van Nederland en heeft een eigen plaatsnaam en postcode. Met een lengte van 1,3 kilometer en een uiterste breedte van 350 meter is De Ossenwaard het grootste privé eiland van Nederland. Het eiland is zowel met de auto, de fiets en te voet te bereiken via een toegangsdam.

Riant wonen
Op het eiland komen in totaal 8 vrijstaande woningen op riante kavels (1329 tot 1914 m²), waarvan er nu 4 in verkoop gaan. Met woonoppervlaktes variërend van 187 tot 223 m² zijn deze woningen heerlijk royaal. De woningen in het project zijn beschikbaar vanaf € 1.599.500,- v.o.n. Kijk voor meer informatie over het project en de woningen op de projectwebsite van Het Eiland Ossenwaard. Hier kun je alvast je eigen woonaccount aanmaken, waarmee je nu al jouw voorkeur qua bouwnummer kunt doorgeven. De website wordt komende weken verder aangevuld met meer informatie.

Vragen en aanmelden
Heb jij vragen over dit project of wil je je aanmelden voor de start verkoop op de projectlocatie? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Het Eiland Ossenwaard.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Eiland Ossenwaard?

Bekijk ook het project Eiland Ossenwaard

In verkoop
custom media
Meer informatie

Eiland Ossenwaard

Ossenwaard

4 woningen beschikbaar
187m - 223m woonoppervlakte
€ 1.599.500 tot € 1.724.500