Start verkoop | Haarzicht Fase 1, Vleuten

14 november 2018

Op een prachtige nieuwbouwlocatie ten westen van Vleuten wordt de wijk Haarzicht gerealiseerd. Je woont hier in een landelijke en dorpse omgeving, maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt. Heb jij interesse in één van de 40 woningen? Kom dan naar de start verkoop donderdag 15 november! 

Haarzicht is een plek om zuinig op te zijn vanwege de rijke historie en natuur. Hier wonen is een voorrecht. Fase 1 gaat vanaf 15 november a.s. in de verkoop. Deze fase beschikt over de volgende type woningen:

- 5 bouwkavels: koopsomindicatie € 580.000,- v.o.n.
- 3 vrijstaande woningen: koopsomindicatie € 830.000,- v.o.n.
- 32 twee-onder-een-kap woningen: koopsomindicatie € 595.000,- v.o.n.

De stijl van de woningen is gebaseerd op de English Cottage stijl. Dit maakt de woonwijk tot een sfeervol, dorps geheel. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien: de woningen zijn energieneutraal (EPC=0) en beschikken over een warmtepomp (geen gasaansluiting), vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen. Kortom, in Haarzicht is het duurzaam en comfortabel wonen! 

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kom dan donderdag 15 november van 17.30 tot 19.00 uur naar de start verkoop bij Gasterij Wielrevelt, Thematerweg in Haarzuilens. Inschrijven is mogelijk tot maandag 26 november a.s. (12:00 uur). Alle verkoopdocumentatie staat op de projectwebsite en de inschrijving geschiedt digitaal.