Start verkoop fase 2A Het Lint | Hoef en Haag

29 juni 2018

Op maandag 9 juli a.s. is de start verkoop van fase 2A van Het Lint in Hoef en Haag. Hier kun je terecht met al je vragen over de woningen en de omgeving. Kom tussen 18:30 en 19:30 uur naar de Woonwinkel Hoef en Haag, Voorstraat 45 in Vianen. 

Tussen Vianen en Hagestein, pal naast de recreatieplas Everstein, verrijzen in de loop van volgend jaar de eerste woningen van Hoef en Haag, een nieuw dorp aan de Lek. Binnen nu en 2025 wordt hier hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe dorp met circa 1800 woningen en een gezellig dorpshart.

Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met heerlijk veel water om je heen. Op de oeverwal groeit een nieuw dorpslint met woningen en groene doorzichten richting Plas Everstein en de aan te leggen watergeul Meander. Hier heb je veel keus in verschillende woningtypes en groottes. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat je de auto op je eigen erf parkeert. Het aanbod in Het Lint fase 2A is divers. Je vindt er hoek-, tussen-, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Meer informatie over de woningen vind je op de projectwebsite.