Start verkoop exclusieve villa’s De Kiem van Houten

10 december 2020

Op woensdag 16 december a.s. is het zover! Dan start de verkoop van de 6 exclusieve villa’s in fase 2 van het nieuwbouwproject De Kiem van Houten. Vanaf 12.00 uur 's middags kun je je digitaal inschrijven voor de luxe Park- of Tuinvilla van jouw voorkeur.

Wonen in één van de vrijstaande villa’s in De Kiem van Houten voelt als pure luxe. De in de karakteristieke jaren ’30 stijl ontworpen Park- en Tuinvilla’s, met vrij uitzicht op de Vijfwal, zijn allemaal in een modern jasje gestoken. De Nul-op-de-Meter woningen zijn voorzien van een luxe keuken en twee complete badkamers. Het gebruik van de beste materialen, de architectonische details, het hoogwaardige afwerkingsniveau en de vele mogelijkheden voor eigen inbreng, maken de keuze voor een Park- of een Tuinvilla eenvoudig. De vele voorzieningen op het gebied van duurzaamheid completeren het totaalplaatje. Dat is pas wonen ‘in luxe’!

In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Wil je naar 'de grote stad’ om te shoppen, te eten of cultuur te snuiven? Dan is het gezellige Utrecht niet ver weg. Daarnaast vind je op slechts een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten winkelcentrum Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels, maar ook met een NS-station én een groot fietstransferium.

Op de projectwebsite kun je nu alvast impressies en plattegronden bekijken. Vanaf de start verkoop komt hier alle verkoopdocumentatie beschikbaar, waaronder de prijslijst. Alvast een indicatie van de verkoopprijzen: vanaf circa € 1.000.000,- v.o.n. Inschrijven kan via de projectwebsite tot woensdag 6 januari a.s. 12.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's

In verkoop
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's

Houten


€ 1.005.000 tot € 1.250.000
188 m2 - 224 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's »