Start verkoop | Dorpshart fase 3A, Hoef en Haag

01 februari 2019

Noteer donderdag 7 februari a.s. 17:00 uur in je agenda! Dan gaat de online verkoop van start van Het Dorpshart fase 3A in Hoef en Haag. Deze fase bestaat uit 64 woningen in verschillende woningtypes.

Het Dorpshart fase 3A grenst aan twee zijden aan de Meander en ligt vlakbij de kern van het nieuwe dorp Hoef en Haag. In deze fase vind je twee-onder-een kap-, hoek- en tussenwoningen. Het ontwerp van de woningen in Het Dorpshart is geïnspireerd op de oud-Hollandse bouwstijl. Typerend zijn de gevels met plinten en lijsten en de brede, hoge ramen. Je ziet het ook aan de manier waarop is gemetseld en door het gebruik van verschillende soorten gevelstenen. Woningen met de uitstraling van toen maar dan wel met het comfort van nu.

Het dorp Hoef en Haag zal straks bestaan uit 3 wijken: het Dorpshart, het Lint en de Erven. In het Dorpshart vind je straks winkelaanbod, horeca en school. Dit wordt, zoals de naam al doet vermoeden, het bruisende centrum van het dorp. Parkeren doe je in Het Dorpshart op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus. Hier krijgen kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.

Vanaf 7 februari a.s. 17:00 uur kun je je via de projectwebsite inschrijven voor de woning van jouw voorkeur.