Start verkoop | De Sijnsmeester Houten

10 oktober 2018

Vlakbij Het Rond in Houten komt het nieuwbouwproject De Sijnsmeester. Oude kantoren worden omgebouwd naar verschillende type appartementen. Ben jij benieuwd wat de Sijnsmeester jou kan bieden? Kom dan op woensdag 17 oktober a.s. naar de start verkoop van dit project. 

Het is straks heerlijk thuiskomen in De Sijnsmeester. Lekker genieten van de zon op je ruime balkon of dakterras. Heb je groene vingers? Dan kun je ook kiezen voor een appartement met tuin op de begane grond. Duurzaamheid staat voorop bij de herontwikkeling van De Sijnsmeester. Ieder appartement is All Electric, heeft driedubbel glas en ventilatie met warmte terugwin-unit. Als je daar de zonnepanelen op het dak bij optelt, zijn we niet alleen goed bezig voor het milieu, maar heb je straks ook een lekker lage energierekening.

Boodschappen nodig, shoppen of lekker een hapje of drankje doen? Dan loop je in 5 minuten naar het centrum van Houten, Het Rond. Of pak een terrasje in het gezellige Oude Dorp. Binnen Houten kun je alles lekker op de fiets doen, want Houten is dé fietsstad van Nederland. Ook stap je zo op de trein, waarmee je in 10 minuten op Utrecht Centraal staat. En met de auto zit je binnen een kwartiertje op de A27 en de A12.

Heb jij interesse in dit project? Kom dan woensdag 17 oktober a.s. naar de start verkoop. Deze vindt van 17:30 tot 19:30 uur plaats in De Roskam, Plein 25 in Houten.