Start verkoop | De Schatkamer, De Meern

20 november 2018

Het is bijna zover: 27 november vindt de start verkoop plaats van De Schatkamer. De Schatkamer is een prachtig appartementencomplex aan de Castellumlaan in De Meern. Je geniet hier van een levendige sfeer, verschillende voorzieningen in de buurt en bent bovendien ook zo in het stadscentrum van Utrecht. Interesse? Dan zien we je graag tijdens de start verkoop van 18:00 tot 19:30 uur in zaal De Klepel Achter de Marekerk (Zandweg 126, De Meern). 

De Schatkamer bestaat straks uit vier woonlagen waar verschillende 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd. De woonoppervlakte varieert van 67 tot bijna 100 m² en een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Daarnaast beschikken de appartementen over een moderne en complete badkamer, hoogwaardige afwerking, een privéberging en een privéterrein waar je je auto kunt parkeren.

Op 27 november starten we met de verkoop van de appartementen. Afhankelijk van het verloop hiervan hopen we begin 2019 te starten met de bouw. Deze planning is nog niet definitief. Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? Schrijf jezelf dan in voor de nieuwsbrief of neem direct contact op met de makelaar.