Start verkoop | De Molenaar, Culemborg

10 juni 2019

Tegen het gezellige centrum van Culemborg, op de locatie van het voormalig postkantoor, komt het nieuwbouwproject De Molenaar; een appartementencomplex met 15 riante appartementen. De verkoop van de appartementen start op donderdag 13 juni a.s.

De appartementen van De Molenaar variërend in afmeting van 103 m2 tot 107 m2 en zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn uitgerust met een stijlvolle moderne badkamer, een luxe keuken en aan de woonkamer een mooi gelegen, ruim terras. Daarnaast bevatten de appartementen 2 ruime slaapkamers, een berging met ruimte voor wassen en drogen en de techniek zoals de warmtepomp, de ventilatie en de WTW (warmte terugwin installatie). Aan de achterzijde van het complex is voor elk appartement een - verplicht af te nemen - eigen parkeerplaats en een berging op de afgesloten binnenplaats aanwezig.

Heb je interesse in een appartement van De Molenaar? Neem dan contact op met de verkopend makelaar of kom op 13 juni naar de start verkoop. Deze vindt van 18.00 tot 19.30 uur plaats in Grand Café 'De Luifel', Varkensmarkt 7 in Culemborg. Tijdens de start verkoop kun je een inschrijfformulier voor dit project ophalen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Molenaar?

Bekijk ook het project De Molenaar

In verkoop
Meer informatie

De Molenaar

Culemborg


€ 336.900 - € 348.900
103 m2 - 107 m2 woonoppervlakte
12 huizen beschikbaar