Start verkoop De Kiem van Houten fase 2C

11 oktober 2021

Het is zover! Donderdag 14 oktober a.s. start om 12.00 uur de verkoop van de eerste 10 woningen van De Kiem van Houten fase 2C. Het gaat om de verkoop van patiowoningen en hoek- en tussenwoningen met een prachtige ligging en dicht bij vele voorzieningen.

In de Kiem van Houten fase 2C komen in totaal 34 woningen, waarvan 4 levensloopbestendige patiowoningen, 6 hoek- en tussenwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 12 drie-onder-één-kapwoningen. Kortom; voor ieder wat wils! De woningen komen op een fantastische locatie, vlak bij de Oosterlaakplas en de Rietplas en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Fijne woonomgeving
In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Een dagje naar ‘de grote stad’? Dan is de gezellige Utrechtse binnenstad niet ver weg. In Houten zelf ligt alles op steenworp afstand. Moet je in Houten zijn, dan kan dit gemakkelijk op de fiets. Ga je het dorp uit, dan bereik je via de Rondweg moeiteloos alle windstreken via de snelwegen A2, A27 en A12. Liever met het openbaar vervoer? In Houten stap je eenvoudig op de trein of bus. Daarna is het weer heerlijk thuiskomen!

Schrijf je in!
Wil jij ook graag wonen in deze zeer gewilde woonwijk in Houten? Schrijf je dan vanaf donderdag 12.00 uur via de projectwebsite in voor de woning van jouw voorkeur. Vanaf dat moment zijn ook de verkoopprijzen bekend. Nog vragen? Eén van de verkopend makelaars staat je graag te woord.

ps: De verkoop van de overige 24 woningen van fase 2C start naar verwachting eind dit jaar. 

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2C

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 2C

Houten

10 houses available
106m - 167m woonoppervlakte
€ 434.500 tot € 775.000