Start verkoop bekend Goud en Groen Harmelen

29 juli 2018

Goed nieuws! Nieuwbouwproject Goud en Groen in Harmelen gaat op dinsdag 4 september a.s. in de verkoop. Je bent van harte welkom van 19.00 tot 21.00 uur in het Wapen van Harmelen aan de Dorpsstraat 14 in Harmelen.

Goud & Groen, de naam zegt het al. Wie de omgeving verkent waar het plan komt ervaart al snel waar de naam Goud & Groen vandaan komt, namelijk de groene omgeving in een koninklijke buurt. 

Alles weer heerlijk nieuw en met hedendaags comfort
Sta je net op het punt om de badkamer of keuken te vernieuwen, dan stap je gauw van het één in het ander. Dan kun je het beter in één keer helemaal goed doen en met de comfortwensen anno 2018. Heerlijk die hogere plafonds en hogere en bredere deuren. Daarnaast zit de buitenboel heerlijk strak in de verf en binnen kun je alles helemaal naar wens maken. Hoe mooi?!

Grote woonkeuken en woonkamer
Een trend is dat steeds meer mensen een grote leefkeuken willen en de woonkamer gebruiken als een 2e ruimte om je heerlijk terug te trekken voor een filmpje of gezellig met familie of vrienden te relaxen. Hier hebben we over nagedacht in Goud & Groen, door op de begane grond een grote woonkeuken te maken en op de 1e verdieping een mooie woonkamer. Wat we zelf heel belangrijk vinden is dat je vanuit de woonkeuken als woonkamer even lekker buiten kunt gaan zitten en genieten van de zon.