Start verkoop 9 december a.s.| Ludgerushof, Utrecht

02 december 2019

Heb jij altijd al ruim willen wonen, in een groene omgeving maar wel dichtbij de binnenstad van Utrecht? Dan is Ludgerushof wat voor jou. De verkoop van dit project gaat 9 december a.s. van start. 

Aan de Sint-Ludgerushof in Zuilen wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met 5 ruime herenhuizen gerealiseerd. De woningen komen op een rustige plek, met veel groen. De achtertuinen grenzen aan een hof. Doordat het hof kan worden afgesloten met een hek kunnen (kleine) kinderen er veilig spelen. De ruime herenhuizen hebben een oppervlakte van 89 tot 110 m, beschikken over 3 slaapkamers en een 2e aparte toilet en worden hoogwaardig afgewerkt.


Zuilen is een populaire, groene en kindvriendelijke wijk van waaruit je met de fiets binnen 10 minuten midden in het centrum van Utrecht staat. Er zijn diverse sport- en horecagelegenheden en voor een wandeling kun je naar het prachtige Julianapark of het Zuilense bos.


Enthousiast geworden? Kom dan naar de start verkoop! Hier kun je jouw vragen stellen en woonwensen bespreken. Ook is hier de verkoopdocumentatie beschikbaar.

Wat? Start verkoop
Waar? Noorderstraat 8, Utrecht
Wanneer? Maandag 9 december a.s.   

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ludgerushof?

Bekijk ook het project Ludgerushof

In verkoop
Meer informatie

Ludgerushof

Utrecht


€ 375.000 tot € 465.000