Start verkoop 27 november | De Schatkamer, De Meern

23 november 2018

Op een prachtige locatie in De Meern start begin 2019 de bouw van appartementencomplex De Schatkamer. Het gebouw krijgt een stijlvolle en speelse uitstraling en kenmerkt zich door het hoge wooncomfort. Ben jij op zoek naar een appartement gelegen op een centrale locatie? Kom dan naar de start verkoop van De Schatkamer op 27 november.

De Schatkamer krijgt vier woonlagen. Er worden verschillende typen 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 67 tot bijna 100 m². Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt ook een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. 

De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. Jouw auto kun je parkeren op een parkeerplek op het eigen privé terrein. Op dit privé terrein staan ook de privé bergingen waar je jouw fiets kunt stallen.

Op dinsdag 27 november a.s. gaat de verkoop van start van het nieuwbouwproject De Schatkamer in De Meern. Je bent tussen 18:00 en 19:30 uur van harte welkom in zaal De Klepel (achter de Marekerk), Zandweg 126 in De Meern. Zien we je dan?