Start verkoop 25 juli | Buitenoever fase 2, Tull en 't Waal

15 juli 2019

Op een unieke en centrale plek in het land, waar je de vogels hoort fluiten en waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen, wordt Buitenoever fase 2 gerealiseerd. Dit fraaie - voor (her)starters/senioren toegankelijke - nieuwbouwproject bestaat uit tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. 

Buitenoever fase 2 bestaat uit 6 twee-onder-één-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat. De woningen worden afgewerkt met een complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond. Voor de kinderen is er een basisschool op loopafstand en voor de overige voorzieningen bieden Nieuwegein en Houten diverse mogelijkheden.

De locatie van Buitenoever fase 2 is ideaal, namelijk op enkele kilometers van de A27, Nieuwegein en Houten. Op deze unieke plek kunnen zowel de sportievelingen als natuurliefhebbers hun plezier niet op. Zo kun je voor onder andere de (snelle) watersporten terecht op de Lek en kun je hier heerlijk fietsen langs de boomgaarden.

Zie jij jezelf hier al wonen? Noteer dan de start verkoop op 25 juli a.s. in je agenda. Vanaf 12:00 uur kun je jezelf online inschrijven via de projectwebsite. Inschrijven is mogelijk tot maandag 5 augustus 12:00 uur. Het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buitenoever Fase 2?