Start verkoop 23 juli a.s. | Edisonkwartier, Nieuwegein

16 juli 2020

Op donderdag 23 juli a.s. is het zover! Dan start de verkoop van de herenhuizen van het Edisonkwartier in Nieuwegein en kun je je digitaal inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Kom voor meer informatie over dit project naar de Meet & Greet.

In het Edisonkwartier komen 47 riante herenhuizen met een woonoppervlakte van 135 tot 145 m². De woningen bieden je de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren en hebben een gunstig gelegen tuin met een berging. Kijk op de projectwebsite voor meer informatie en prijzen. Maak hier gebruik van de woningzoeker en vindt zo jouw ideale woning!

Meet & Greet
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject in Nieuwegein. Kom dan op 23 juli naar de Meet & Greet. Hier kun je persoonlijk in gesprek met de verkopend makelaar en ontvang je de verkoopdocumentatie. De Meet & Greet vindt plaats vanaf 16.00 uur in het DynaHouse in Nieuwegein (Perkinsbaan 11). LET OP: Voor deze Meet & Greet dien je je aan te melden. Dat kan via de projectwebsite van het Edisonkwartier.

De digitale inschrijving loopt tot dinsdag 4 augustus a.s. 12.00 uur. Zorg ervoor dat jouw inschrijving voor die tijd binnen is! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 439.000 tot € 549.000
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
47 woningen beschikbaar