Start verkoop 22 november | De Kiem van Houten

20 november 2018

De Kiem van Houten is een jonge woonwijk in Houten bestaande uit 308 woningen en appartementen. Op deze plek voel je jezelf direct thuis. Dat kan ook bijna niet anders, want er is ruimte in en om huis, in de buurt is volop groen en water om te spelen, te sporten en te relaxen. Zie jij jezelf hier al wonen? Kom naar de start verkoop aanstaande donderdag 22 november van 18:00 tot 20:00 uur (De Roskam, Het Plein 25, Houten). 

De Kiem van Houten is dé nieuwe woonwijk in Houten en kenmerkt zich door de mooie karakteristieke dertigerjarenstijl. Alles wat je nodig hebt is op comfortabele loop- en fietsafstand. Je woont bovendien centraal in het land waardoor je zó op weg en weer snel thuis bent. De wijk wordt Nul-op-de-Meter en gasloos. Goed voor het milieu, maar ook voor jou en je portemonnee. 

De woningen en appartementen zullen de komende jaren in verschillende fases gebouwd worden. Door de diversiteit aan woningen - rijwoningen, tweekappers, driekappers, vrijstaande woningen, patiobungalows en appartementen - is de wijk voor zowel jong als oud aantrekkelijk. Een deel van het woningaanbod is beschikbaar voor verhuur. 

Interesse? Dan zien we je graag tijdens de start verkoop!