Start verkoop 22 juli a.s. | De Ontdekking, Nieuwegein

15 juli 2020

Op woensdag 22 juli a.s. start de verkoop van de 58 duurzame appartementen van het nieuwbouwproject De Ontdekking in Nieuwegein. De start verkoop bestaat uit een Drive Tru en informatiegelegenheid op de ontwikkellocatie (Coltbaan 21 in Nieuwegein).

Wonen in De Ontdekking wordt gekenmerkt door aantrekkelijke verkoopprijzen (koopsommen van € 230.000,- tot 325.000,- v.o.n.), een korte bouwperiode en een zeer duurzame uitvoering. Dankzij deze duurzame uitvoering hebben de appartementen zeer lage verbruikskosten en kun je een aantrekkelijke groenhypotheek aanvragen met een lagere hypotheekrente.

Drive Tru en informatiegelegenheid
De verkoop van de appartementen start op 22 juli a.s. om 17.30 uur en duurt tot 19.30 uur. Je kunt bij de Drive Tru met de auto de verkoopbrochure met de prijslijst afhalen. Wil je liever meer informatie? Kom dan naar de informatiegelegenheid in de hal van het huidige pand aan de Coltbaan. Het verkoopteam en financieel adviseurs zijn aanwezig om al jouw vragen over dit nieuwbouwproject in Nieuwegein en mogelijke financiële vragen te beantwoorden. Voor de informatiegelegenheid dien je je vooraf aan te melden. Dat kan via deze link.

Inschrijvingsprocedure
Ben je na het bekijken van de brochure helemaal enthousiast? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor jouw favoriete bouwnummer. Dit kan vanaf 22 juli 20.00 uur. De inschrijving loopt tot maandag 3 augustus 12.00 uur. De toewijzing vindt een dag later plaats. Hierbij wordt zoveel mogelijk gekeken naar de voorkeur qua bouwnummer en naar financiële haalbaarheid. Vanaf 5 augustus worden de kandidaten op de hoogte gebracht.

ps: Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de 22e langs te komen, dan kun je de verkoopbrochure vanaf 23 juli ook ophalen bij één van de makelaarskantoren. Daarnaast is alle informatie na de 22e ook terug te vinden op de projectwebsite.    

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Ontdekking?

Bekijk ook het project De Ontdekking

In verkoop
Meer informatie

De Ontdekking

Nieuwegein


€ 238.950 tot € 313.950
60 m2 - 86 m2 woonoppervlakte
58 woningen beschikbaar