Start verkoop 20 mei a.s. | Hof van Leyland fase 2 - sociale koop, Woerden

14 mei 2020

Aan de rand van Woerden is de bouw van Hof van Leyland fase 1 bijna afgerond. Op woensdag 20 mei a.s. start de online verkoop van 5 sociale koopwoningen in fase 2 van het nieuwbouwproject. Benieuwd of dit iets is voor jou? Lees dan snel verder. 

De sociale koopwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 95 m². De woonkamer geeft zicht op de achtertuin, welke te bereiken is via openslaande deuren. De keuken bevind zich aan de voorzijde van de woning. Deze wordt casco opgeleverd, maar er zullen wel aansluitpunten aanwezig zijn. Op de eerste verdieping vind je 2 ruime slaapkamers en de badkamer, welke ook casco wordt opgeleverd. Daarnaast beschikt de tweede verdieping over een grote open ruimte, waar je bijvoorbeeld nog een extra slaapkamer of hobbykamer kunt realiseren. De woning is verder voorzien van vloerverwarming, een warmtepompinstallatie en zonnepanelen.

De koopsom voor deze sociale koopwoningen bedraagt € 209.000,- v.o.n. Voor deze woning dien je wel zelf een keuken en badkamer aan te schaffen. Voordeel hiervan is dat je kunt kiezen voor een keuken en badkamer die helemaal naar jouw smaak zijn.

Enthousiast geworden? Noteer dan de start verkoop op woensdag 20 mei in je agenda. Neem voor meer informatie over het project contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Leyland (Fase II - sociale koop)?

Bekijk ook het project Hof van Leyland (Fase II - sociale koop)

In verkoop
Meer informatie

Hof van Leyland (Fase II - sociale koop)

Woerden


€ 209.000
95 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar