Start verkoop 17 juli a.s. | De Veiling, Utrecht

02 juli 2019

Op woensdag 17 juli a.s. start de verkoop van de 149 woningen van het nieuwbouwproject De Veiling in Utrecht. De start verkoop vindt van 17.30 tot 19.00 uur plaats in het Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Hogeweidebaan 1 te Utrecht. Je bent van harte welkom!

De 149 woningen van het nieuwbouwproject De Veiling zijn verdeeld over 20 ruime appartementen (120 m²) en 129 grondgebonden woningen. Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. Daarnaast zijn alle woningen gasloos en hebben allen een eigen parkeerplaats.

Inmiddels is de projectwebsite aangevuld met realistische artist impressies. Daarnaast is het ook mogelijk om via de projectwebsite een app te downloaden, waarmee je de woningen virtueel kunt bekijken. Hiermee krijg je alvast een indruk van de indeling, de ruimte en de uitbreidingsmogelijkheden van de diverse woningen. 

Kom 17 juli naar de start verkoop en laat je uitgebreid infomeren over dit project. Ook is vanaf dat moment de verkoopbrochure verkrijgbaar en worden de prijzen op bouwnummer bekend gemaakt.