Start verkoop 15 november | De Cohenlaan, Utrecht

05 november 2018

Op donderdag 15 november is de start verkoop van de 12 woningen in project Cohenlaan te Utrecht, een project waarbij je zelf je woning samenstelt. Tussen 19:00 en 20:30 uur ben je van harte welkom in Restaurant Griftpark 1, Blauwkapelseweg 30 in Utrecht. Je ontvangt hier alle verkoopinformatie zoals de brochure, het inschrijfformulier en de prijslijst. 

Per woningtype is een basis plattegrond per verdieping bedacht. Op basis van deze plattegrond kun je na aankoop van de woning met de architect om tafel om je eigen woningplattegrond en gevelindeling te gaan bepalen. Wil je bijvoorbeeld veel glas/licht in de woning, dan kan dit in de ontwerpsessies worden besproken. Dit geldt ook voor de indeling van de woning. Je bepaalt het helemaal zelf!

Achter de woningen in Het Hart van de Cohenlaan zal een royaal groene binnentuin worden gerealiseerd. Het leuke van deze unieke groene binnentuin is dat de vormgeving door de toekomstige bewoners en de omwonenden samen zal worden ingericht, om zo een goede samenhang van groen te krijgen in deze leuke wijk van Utrecht. Het is eigenlijk een verlengd onderdeel van je eigen tuin!

Heb je interesse in dit leuke nieuwbouwproject? Kom dan 15 november naar de start verkoop!