Start verhuur | BLOCK030 Utrecht

08 augustus 2018

Maandag 13 augustus a.s. om 15.00 uur is het zover: de start verhuur van BLOCK030 in Utrecht Leidsche Rijn. De inschrijving voor deze moderne en luxe appartementen verloopt volledig online via de projectwebsite. 

In de directe nabijheid van station Utrecht Terwijde en winkelcentrum Terwijde komt het nieuwe woongebouw BLOCK030. In het gebouw komen 35 driekamer-huurappartementen met woonoppervlaktes van circa 70 m². Het interieur van de appartementen wordt fraai opgeleverd met een mooie badkamer en een complete moderne keuken. Ook hebben de woningen een zeer royale buitenruimte van circa 15 m². De huurprijzen voor alle appartementen bedragen € 900,- per maand, exclusief parkeer- en servicekosten. 

BLOCK030 ligt nabij de Haarrijnse Plas en het grote Maximapark. Zowel met de trein als met de auto zijn Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht stad uitstekend bereikbaar. Het nieuwe Leidsche Rijn Centrum ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand van BLOCK030. Hier vind je o.a. grote modeketens, leuke winkels, een hippe Foodmarkt, pick-up-points en gezellige pleinen. Ook de grote bioscoop CineMec, een bibliotheek en andere culturele voorzieningen liggen eveneens om de hoek. 

Vanaf maandag 13 augustus 15:00 uur is op de projectwebsite alle informatie te vinden over de appartementen, zoals prijzen, plattegronden en overige tekeningen. Vanaf dan kun je je inschrijven voor het appartement van jouw keuze. De inschrijfperiode loopt tot 3 september 2018 (15.00 uur).