Start verhuur | Appartementen PARCK030, Utrecht

07 april 2019

Op woensdag 10 april a.s. om 12:00 uur gaat de verhuur van start van de 45 appartementen van het nieuwbouwproject PARCK030 in Utrecht. Vanaf dat moment kun je je via de projectwebsite digitaal inschrijven voor jouw favoriete appartement. 

PARCK030 verrijst op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn, op steenworp afstand van het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, op loopafstand van NS station Terwijde en op slechts 15 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad. De appartementen zijn verdeeld over twee woontorens, de ene laag en de andere hoog. In de lage toren komen in totaal 12 appartementen variërend in woonoppervlak van circa 76 - 81 m2. In de hoge toren komen in totaal 33 appartementen variërend in woonoppervlak van 66 - 114 m2.

De luxe appartementen hebben twee of zelfs drie slaapkamers en beschikken allemaal over een balkon. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven dankzij het fraaie uitzicht het gevoel van heerlijk buiten wonen. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair. De huurprijzen voor de appartementen zijn vanaf € 935,- per maand (excl. servicekosten). Dit is inclusief een eigen parkeerplek in de parkeergarage.

Welk appartement je ook kiest, hier woon je heerlijk ruim en vrij! Een groot aantal appartementen heeft zelfs een geweldig uitzicht over het Waterwinpark. Welk appartement in PARCK030 kies jij?