Start verhuur 16 oktober a.s. | De Stedeling, Nieuwegein

15 oktober 2020

Modern en hoogwaardig wonen met het gemoderniseerde, levendige centrum van Nieuwegein op loopafstand? Dat kan in De Stedeling! In het voormalige kantoorpand aan de Zoomstede worden 67 stadsappartementen gerealiseerd. De verhuur start morgenmiddag om 17.00 uur.

De 2- en 3-kamerappartementen in de Stedeling variëren in grootte van circa 41 tot 82 m². Van de 67 appartementen worden er 39 aan de hand van leeftijdsgebonden criteria toegewezen. Voor iedere doelgroep zijn er dus woningen, ook voor starters en ouderen. De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een spiksplinternieuwe volwaardige keuken en badkamer. Diverse appartementen zijn bovendien voorzien van een balkon of een tuin. De huurprijzen voor de appartementen variëren van circa € 860,- tot € 1375,- per maand.

De Stedeling is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo ben je met de auto binnen 5 minuten op de A2. De sneltram brengt je binnen 30 minuten op Utrecht Centraal en stopt weer voor de deur van het appartementencomplex. Het levendige centrum van Nieuwegein bevindt zich op loopafstand. De afgelopen jaren heeft dit centrum een flinke metamorfose ondergaan. Je kunt er terecht voor jouw dagelijkse voorzieningen, maar ook een dag winkelen of heerlijk genieten op één van de terrassen kan hier prima.

Spreekt wonen in De Stedeling jou aan? Schrijf je dan vanaf morgenmiddag 17.00 uur via de projectwebsite in voor jouw favoriete appartement. De prognose is dat appartementen al in december 2020 worden opgeleverd. Je kunt hier dus al op korte termijn wonen!

Bekijk ook het project De Stedeling

In verhuur
custom media