Start online verkoop 27 mei a.s. | BijVianen, Hoef en Haag

09 mei 2020

BijVianen: een nieuwbouwproject met een gevarieerd woningaanbod in het jonge dorp Hoef en Haag. Hier vind je moderne, duurzame woningen in een groene en waterrijke omgeving. De online verkoop van de eerste woningen start op woensdag 27 mei a.s.

De eerste 38 woningen in BijVianen worden gebouwd in dorpswijk Het Lint. Deze wijk ligt in een groene en waterrijke omgeving tussen het water van De Meander en recreatieplas Everstein. In de wijk vind je overal groene parken. Een prachtige plek voor een wandeling en voor kinderen een heerlijke plek om te spelen. De variatie in deze fase is groot; zowel qua gevelbeeld als qua afmetingen. Er komen 5 vrijstaande woningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 19 hoek- en tussenwoningen. De woningen zijn helemaal van nu, ze zijn modern afgewerkt en krijgen een duurzame bodemwarmtepomp, zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming/-koeling. De verkooprijzen beginnen bij een koopsom van ca. 250.000,- v.o.n.

Het gezellige dorp Hoef en Haag ligt op een half uur rijden van de Utrechtse binnenstad en vlakbij de historische vestingstad Vianen. Je woont hier dus niet alleen rustig en groen, maar ook heerlijk centraal!

Zie jij jezelf wel wonen in deze mooie wijk? De online verkoop start op woensdag 27 mei a.s. om 12.00 uur. Vanaf dan kun je je inschrijven en is alle verkoopinformatie zoals de brochure en prijslijsten op de projectwebsite te vinden. Wat kun je nu al doen? Bereid je voor door een financiele haalbaarheidscheck te doen en maak alvast een persoonlijk account aan op de projectwebsite van BijVianen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BijVianen | Fase I?

Bekijk ook het project BijVianen | Fase I

In verkoop
Meer informatie

BijVianen | Fase I

Hoef en Haag


€ 250.000 tot € 699.500
111 m2 - 178 m2 woonoppervlakte
38 woningen beschikbaar